7 Mart 2018 Çarşamba


GİRİŞ

Şans yalnız cesurlara güler. Bilhassa şansı yakalama becerilerini geliştirmiş olan ustalara tebessüm eder. Zira şanslı olmak da diğerlerinde olduğu gibi öğrenilebilen bir sanattır.

Sevgili okuyucum, elinize daha fazla as ve rua gelmeden de,  gelen kartları daha iyi değerlendirerek, daha yüksek puan kazanabilirsiniz. Kartları, rakiplere yaptıklarından,  size daha fazla çalışmalarına ikna edin. Başarının sırrı buradadır.

Bu kitabın gayesi, deklaran da olsanız defansta da kalsanız,  52 adet güçlü  müttefikin yardımını sağlamanın yolunu göstermektir.

Masadayken hain bir şeytan devamlı olarak her rengin dağılımın bozup empaslarınızın tutmamasını mı sağlıyor? Öyleyse onu iyilik perisine döndü-rebilirsiniz. Arkanızda oturup, kötü dağılımları önler, muhtemel çakalar hakkında sizi ikaz eder ve en şanslı atakları bulmanızı sağlar. Daha da iyisi, eğer onun gönlünü alırsanız, aradaki perdeyi kaldırıp rakiplerin dağılımlarını da size ifşa eder.

Kart okuma sanatı, diğer oyuncuların elini “görmek”, şanslı olmanın sırlarından biridir. Onu detaylı olarak anlatmamızın, iyilik perisinin size yardımcı olmasını sağlamamızın, sebebi budur.

On yılda bir gelen kompleks skuizler veya Viyana darbelerine bu sayfalarda fazla yer verilmeyecektir. Bizim esas ilgimiz,  maç puanı kazandıran oyunlar ile alakalıdır, gazetelerde manşet olacak şaşırtıcı oyunlar değil.

Deklaran ile defans arasında ilelebet devam edecek mücadeledeki bütün hamleleri anlatmaya gayret ettik. Ancak her bölümde ve takip eden eksersizlerde, projektör, her gün rastlanan durumlara çevrilmiş ve bunlarla nasıl başa çıkılacağı anlatılmıştır. Dört el açık problemleri gölgede bırakıp, devamlı olarak rastlanan ellere odaklanarak teoriyi pratiğin hizmetkarı yapmayı amaçladık.

Kartların kendi büyüsü vardır. Tılsımlı sözleri biz anlatıyoruz,  büyüyü çözmek size kalıyor.
ana sayfa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder